Sara




17 Kasım 2011 Perşembe

Kremalı Mantarlı Tavuk

Kremalı Yemekleri Sevenler için harika bir tarif


Malzemeler :

500 gr Tavuk Bonfile
500 gr Mantar
1 büyük Soğan
1 Kapya Biber
1 paket krema
1 yemek kaşığı Un ve tuz
Sıvı Yağ

Tavuk jülyen (ince uzun parçalar ) halinde doğranır ve tencereye alınır tuz ilave edilir suyunu salıp çekene kadar kavrulur.
Sıvı Yağ ,Soğan, Biberler ve Mantarlar doğranır ve tavuğa eklenir .Mantarlar suyunu salıp çekene kadar pişirilir . Üzerine Un serpilir ve karıştırılır krema ilave edilir ve kaynaması beklenir ocaktan alınır.Pilav veya Makarna ile Servis edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder