Malzemeler
- 150 gr Domates Salçası
- 500 gr Spagetti
- 150 ml Su
- 2 büyük diş Sarmısak
- 3 yemek kaşığı Zeytinyağı
- 1 çay kaşığı kuru Maydanoz
- 1 çay kaşığı kuru kekik
- 1 tatlı kaşığı Şeker
- Spagettiyi kavurmak için az Sıvıyağ
- üzeri için rendelenmiş Parmesan
- Bu Tarifin aslında rendelenmiş havuçta var ben kullanmadım. ( sarmısak ile birlikte sotelenir ).
Hazırlanışı
- Makarna haşlanır ve süzülür. Tencereye az Sıvı yağ alınır ve spagettiler karıştırılır.
- Sosu için Zeytinyağı Tencereye alınır üzerine ezilmiş Sarmısaklar eklenir ve kavrulur.Salçası , Suyu,Baharatları eklenir ve 5 dak. pişirilir. Sos fazla sulu kalırsa biraz daha kaynatın. Servis tabağına alınır üzerine sos dökülür ve parmesan peyniri ile servis yapılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder