Sara




12 Kasım 2011 Cumartesi

Kışlık Domates Konservesi




Malzemeler

10 kg Bursa Domatesi
5 yemek kaşığı kaya Tuzu
1 su bardağı Zeytinyağı

Domatesler rendelenir veya robotta çekilir ve tencereye alınır.tuzu ve yağ eklenir ve 20-25 dak. kadar biraz suyunu çekene kadar kaynatılır.domates sosu temiz ve kuru cam kavanozlara tencereden sıcak sıcak alıp konulur.ağzı sıkı sıkı kapatılır ve ters çevirilir ( vakumlanması için ) .soğuyana kadar ters olarak bekletilir ve saklanılacağı dolaba kaldırılır.

2 yorum:

  1. merhabalar:)
    ne hoş bir sayfa bu böyle...
    bayıldım paylaşımlarınıza..
    seve seve izleyiciniz oldum...
    bende sizi bekliyorum sayfama..
    gönül dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. yorumunuz için çok teşekkür ederim.ilk yorum yazan siz oldunuz.sayfanızı bende takip edeceğim..

    YanıtlaSil