Sara
9 Aralık 2011 Cuma
Kuzu Kavurma
Malzemeler :
500 gr Kuzu eti
3-4 kaşık Sıvı Yağ
1 orta boy Soğan
1 adet Kırmızı Biber ( Kapya )
2 yemek kaşığı Tereyağ
Tuz
Hazırlanışı :
Sıvı Yağ tavaya alınır ve ısıtılır üzerine kuşbaşından küçük doğranmış etler eklenir.Etler suyunu salıp çekene kadar pişirilir.Et sert kalmış ise 1 çay bardağı kadar su eklenir ve pişirmeye devam edilir.Soğan ve Biber küp küp doğranır, ete eklenir ve sotelenir.Tereyağı ve tuzu eklenir ve pilav ile servis edilir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Paylaşımlarınız çok başarılı, sitenizi ilgiyle takip ediyorum..
YanıtlaSiltost makinası
döner makinası
çay kazanları
Endüstriyel Mutfak
sanayi tipi
çay makinası
remtamutfak.net
Remta Döner Makinası
Remta çay kazanı
sanayi tipi çay makinesi
sanayi tipi tost makinesi
elektrikli ızgara
endüstriyel
film izle
film izle
cerciko.com