Sara




27 Mart 2014 Perşembe

Uzun zaman olmuş ... Sütlaç ile döndüm ...

Malzemeler :

1 lt Süt
1 çay bardağı Pirinç
1 vanilya
1 poşet dr oetker pirinç unu
1 su bardağı şeker
1 yemek kaşığı tereyağı


Yapılışı : 

Pirinç 15 dak su ile haşlanır . Suyunu göz kararı dibini tutmicak şekilde ayarlayın. Daha sonra sütü ve pirinç unu eklenir ve 10 dak daha pişirilir . Altı kapatılıp şeker ve vanilya eklenip karıştırılır . En son tereyağı  içine koyulur ve erimesi sağlanıp soğuması için kaselere alınır ..



2 yorum:

  1. Tarifleriniz ile ilgili sizinle görüşmek istiyorum. Lütfen iletişime geçer misiniz?



    İletişim mail : afiyetleeditor@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. Paylaşımlarınızı beğenerek takip ediyoruz. Aeraponik Tarım

    YanıtlaSil